Predstave za otroke

Otroci sprejemajo življenjske nauke na več načinov in na različnih krajih. Strinjali se boste, da so za vse novosti najbolj dojemljivi takrat, ko so ustrezno motivirani in ko si informacij želijo tudi sami. Ko se igrajo, poslušajo pravljice, gledajo predstave, opazujejo svoječarovnik starše, učitelje, vzornike… Čarodej je predvsem za otroško domišljijo izjemno učinkovit povzročitelj hitrih in slikovitih duševnih reakcij. Otrok se čudi in čudenje je začetek slehernega ustvarjanja in odkrivanja sveta. Tega se zavedajo tudi na svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu R Slovenije. V smislu uspešnega preventivnega delovanja na področju varnosti v prometu so mi kot priznanemu animatorju in čarodeju za otroke dali pobudo za predstavo, v kateri bi skozi igro, animacijo in čarovnijo otrokom prikazal pomen rutice, kresničke čelade, prehoda za peščce, semaforja… Izkoristite torej priložnost in si oglejte predstavo Zajček Primož v mestu!

Predstave za osnovno šolo

Otrokom v osnovnih šolah sta navadno namenjeni dve predstavi, za razredno oziroma predmetno stopnjo. Razlikujeta se po vsebini, še posebej pa po načinu izvajanja in komunikaciji z gledalci. Medtem, ko je mlajšim namenjena bolj zabavna in sproščujoča oblika, je predstava za starejše zahtevnejša. Njeno sporočilo je v razkritju, da so vsi triki plod iznajdljivosti, spretnosti in domišljije izvajalca. Izkoristite torej priložnost in si oglejte predstavo ”Kje je čarobna palica?” namenjena razredni stopnji ali predstavo ”Mojster trikov” namenjena predmetni stopnji)! Po dogovoru se vsebina programa prilagodi vašim željam!

Delavnice

Delavnice so namenjene otrokom, ki bi se radi naučili enostavnejših, vendar izjemno učinkovitih čarovniških trikov ali pa ustvarjanja različnih figur iz posebnih, samo za to narejenih modelirnih balonov. Delavnice so namenjene otrokom, ki bi se radi naučili enostavnejših, vendar izjemno učinkovitih čarovniških trikov ali pa ustvarjanja različnih figur iz posebnih, samo za to narejenih modelirnih balonov. Delavnice so namenjene otrokom, ki bi se radi naučili enostavnejših, vendar izjemno učinkovitih čarovniških trikov ali pa ustvarjanja različnih figur iz posebnih, samo za to narejenih modelirnih balonov.

Seznam predstav